Fesleğen catering hakkında
FESLEĞEN, Türkiye’nin 26’dan fazla şehrinde toplam 2500’ i aşkın çalışanı ve 5 ana mutfak, günlük 145.000 aşkın yemek üretimi ile hizmet sunan FESLEĞEN TOPLU YEMEK HİZMETLERİ şirketler grubunun prestij markasıdır. Firmamız ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS 13811:2018 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi, TS 13075 Gıda Maddeleri Taşıma Hizmetleri Standardı, TS 8985 Yemek Fabrikaları ve Toplu Yemek Mutfakları için kurallar standardı, TS 6914 Gıda Maddeleri İmal Eden, Hazırlayan, Depolayan ve Satan Yerler İçin Genel Kurallar, TS 13027 Gıda Üretim ve Satış Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon için Genel Kurallar, TS 9433 Hızlı Yemek Servisi Yapan Yerler İçin Genel Kurallar, Covid-19 TSE Güvenli Üretim Sertifikası uygulamalarını yapan toplu yemek hizmeti kuruluşudur.
FESLEĞEN, kurulduğu günden bugüne; yüksek ürün ve hizmet kalitesi, üretici menfaatinin korunması ve etik değerlere bağlılık ilkelerini benimsemiştir. FESLEĞEN olarak amacımız Türkiye’ de, arzu ettiğiniz hizmeti alabilmeniz için Türkiye’de uzun yıllar boyunca edinilmiş bilgi birikimini sizlere sunabilmektir. Çünkü biz başarının anahtarının sizlerin memnuniyeti olduğuna inanıyoruz ve sizlerin de mükemmel sunulan hizmetle memnun olacağınızı biliyoruz. Büyüme hedefiyle ilerlerken, bunu sorumluluğumuzun bilincinde en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışıyoruz.
İşimizi; şirket değerlerimize, sahip olduğumuz süreçlere sıkıca sarılarak, hem kuruluşumuzun hem de içinde yaşadığımız toplum ve çevrenin uzun vadeli sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak şekilde yönettik ve yönetmeye devam edeceğiz.
Sağlıklı ürünlerden profesyonel yemek tariflerine, yiyecek trendlerini takiple; işimize tutkumuz gün geçtikçe artıyor. Yaşamınıza ilham vermek için hazırladığımız menülerimizle karşınızdayız! Çünkü yemek herkes için mutluluk, bizim için bir tutkudur.
Misyonumuz
Çalışan ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, çalışmak için tercih edilen bir firma olmak. Gıda güvenliğinin sağladığı, kaliteli, profesyonel, yemek hizmetleri ile müşterilerin taleplerinin sorunsuz bir şekilde karşılanması. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutularak, müşteri istek ve taleplerine göre yemek üretimi yapmak, toplu büyük çaplı yemek üretimlerinin lezzetli ve sorunsuz bir şekilde müşterinin hizmetine sunmak. Türkiye’nin uzun dönemde tercih edilen ve piyasanın lider yemek üretim firması olarak hizmet vermek.
Vizyonumuz
Hizmet kalitesini sürekli kılmak, sürekli iyileştirmeyi amaç edinmek, Müşterilerimize uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmet sunmak.
Mutlu müşteri
İlde
Gıda Güvenliği
Günlük Kuver Sayısı