HİZMETLERİMİZ

YERİNDE ÜRETİM

Kuruluşunuzun mutfağında, sizin çalışma şartlarınıza uygun olarak üretim yapar. Hijyen kurallarına dikkat edilerek sağlıklı üretim, kaliteli servis ve servis sonrası hizmetler, Fesleğen yemek personeli tarafından sağlanır.

TOPLU YEMEK HİZMETİ

Mutfağımızda üretilen yemekler, gastronom küvetler içerisine porsiyonlanıp thermobox ismi verilen ısı koruyucu kutular içerisine yerleştirilerek 4 saat boyunca ısısını muhafaza edecek şekilde hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlara ulaştırılmaktadır. Ürettiğimiz bütün yemeklerden alınan numuneler Gıda Mühendislerimiz tarafından kontaminasyon etkisi ve bakteri üremesini engelleyecek şekilde 72 saat müddetince uygun koşullarda saklanmaktadır.

KOKTEYL CATERİNG

Özel günlerinizde mükemmeliyet ve titizliklikle hareket eder, sıra dışı yaklaşımlar ve kusursuz çözümler sunarak mutluluğunuzu sizinle paylaşırız