FESLEĞEN MUTFAĞI

KOŞULSUZ GÜLER YÜZ

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gıda güvenlik kurallarından ödün vermeden, dengeli ve sağlıklı beslenme ilkelerine bağlı kalarak ve sosyal sorumluluk bilinci ile davranarak gıda ürünlerini üretmekteyiz. Fesleğen olarak uzun yıllardır hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz.

İnsan sağlığına olan önceliğimiz ve insanın memnuniyetine karşı benimsediğimiz hassas duruşumuz sayesinde kurulduğumuz günden bugüne müşterilerimizle aramızda oluşturduğumuz koşulsuz güven bağımızı koruyoruz. İşimizi hem kuruluşumuzun hem de içinde yaşadığımız toplum ve çevrenin uzun vadeli sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak şekilde yönettik ve yönetmeye devam edeceğiz.

PROFOSYONELLİKTEN GELEN DENEYİM

Oluşturduğumuz eğitimli ve deneyimli kadromuz ile nezih çalışma ortamımızda, bizlere güvenen, sağlıklarını emanet eden müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Kalite güvence departmanımızda çalışan, gıda mühendisleri ve gıda teknikerleri tarafından, tüm mutfaklarımız periyodik olarak ziyaret edilerek gıda güvenliği denetimleri gerçekleştirilir, eğitim ve iyileştirme faaliyetleri sistemli bir şekilde yürütülür.

HERKES İÇİN FESLEĞEN MUTFAĞI

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte hızlı hazır yemek sistemi (fast food tarzı beslenme), kentleşme ve özellikle yoğun şehir temposu gibi sebeplerle hayatımızın bir parçası oldu. Oysa ki; sağlıklı bir yaşamın temel taşı, bilinçli ve doğru beslenmekten geçiyor. Bu sebeple, Fesleğen mutfağı kuruluşundan bugüne “insan ve onun yaşamına” öncelik tanıyan vizyonu ile sağlıklı lezzetler için çalışıyor. Fast food alışkanlığının .nüne geçerek, sizin için, çalışanlarınız için, en önemlisi çocuklar için; “herkes için” lezzetli, hijyenik koşullarda Türk mutfağının zenginliklerini, sağlıklı menülerle yaşamımıza sunuyor.

SÜREKLİ KONTROL

Fesleğen, Gıda Güvenliğini sağlamak için gıdaların üretiminden tüketimine kadar olan süre. içerisinde gıda maddelerinde ortaya çıkabilecek tehlikeleri ortadan kaldırabilmek için gerçekleştirilecek faaliyetleri tespit ederek; bunların yerine getirilip getirilmediğini kontrol eder. Üretimi gerçekleştirilen her üründen numuneler alınıp 72 saat saklanarak üretilen ürünlerde izlenebilirlik sağlanır. Ayrıca bu numuneler periyodik olarak analiz ettirilir.